Különlegességek kis példányszámban

ariel

Aki sportos autó vásárlásán töri a fejét, és valami igazán különlegesre vágyik, annak érdemes szétnéznie a kisebb gyártók kínálatában is. Ott találni igazán a pályanapokról szóló járgányokat.

Autók Ikea stílusban

kitcar1

A négykerekűeknek van egy fajtája, amely csak szerelési gyakorlattal rendelkező tulajdonosoknak ajánlott. A dobozban megvásárolható járgányok itthon nagyon ritkák, nem véletlenül.
A legrosszabb résszel indítunk: Magyarországon különösen nehéz rendszámot kapni egyedi autóra, úgy hogy aki nagyobbacska átalakításon töri a fejét vagy dobozból összerakható autót szeretne használni legálisan, az készüljön fel a küzdelemre. A hivatalos szervek részéről érthető a szigorúság, mert épp elég fűrésszel levágott „sportrugót” és barkács megoldást láttak, de azért a rugalmatlanságnak is van határa.

Tartályba zárva

Hidrogén hajtás

Első pillantásra meg vannak számlálva a hagyományos motorok napjai, a fő kihívójuk az elektromos autók, de a háttérben forradalomra készülnek a hidrogénhajtás fejlesztői is.

Diesel hiszti vs. kijózanító adatok

dízel hiszti

Ha valaki követi az autós szaksajtót vagy a médiát, akkor a hírek alapján azt a következtetést vonhatja le, hogy teli vagyunk, leszünk elektromos autóval és a dízeleknek vége. A számok nem ezt mutatják, nagyon nem ezt.

Veterán ígéret

veteran1

Elnézve a banki kamatokat, érdemes másfele is nézelődnie a megtakarításait fialtatni akarónak. Az idős autók jó pár éve már a befektetők célkeresztjébe kerültek, oka, hogy egy felmérés szerint, a régi sportautók ára tíz év alatt 476 százalékot emelkedett.

25 éves a Nelson. Együtt ünnepeltünk!

n25

Hol volt, hol nem, volt egyszer, nem is olyan régen egy szeptember huszonkettő. Huszonöt éves lett a Nelson cégcsoport, és mi úgy gondoltuk, hogy ez jó alkalom lehet arra, hogy meghívjuk a partnereinket, és együtt ünnepeljünk velük. Jól éreztük magunkat, és reméljük, hogy a meghívottaink is hasonlóan éreztek. Íme néhány kép ízelítőül.

Bővebben:

Kaméleon autók

2

A fólia az autótuning legegyszerűbb, leggyorsabban alkalmazható és az egyik leglátványosabb eleme. Színváltás, árnyékolás és védelem, ezt mind tudja a fólia. Akarsz rózsaszínű bal első ajtót?

Elengedett kormánnyal, fiam?

onvezetes1

Az autóipart alapjaiban megrengető forradalomnak a küszöbén vagyunk, 4-5 éven belül sok minden átalakul az autózásban. Tervezheti a gyerekünk, hogy vadakat terelő juhász, vagy kamionsofőr, esetleg taxis lesz, de ezek a szakmák idővel meg fognak szűnni.

Rejtett hatalom

gyartosor

Jól hangzanak a technikai újdonságokról szóló hírek az autógyárak sajtóközleményeiben. Ennek a hátterében nagyon sokszor azonban az áll, hogy egyszerűen ők vették meg az elsők között a beszállítótól azt a terméket, amelyet kis túlzással úgy kínálnak nekik, mint a boltban az árukat.